Studio Decor Easy Cover

illustration_ec.jpgEasy Cover on lasikuitupohjainen, ympäristöystävällinen peittopinnoite seinille ja katoille. Sillä voi kätevästi tasoittaa epätasaiset pinnat ilman erillistä pakkelointia ja levyttämistä tapetointia tai maalausta varten.

Käyttökohteita ovat ensisijaisesti  lateksimaalatut lasikuitutapettipinnat .Myös koristerappauspinnat , tekstiilitapettipinnat , haltex-levyt, huokoiset kuitulevy-pinnat  yms. onnistuvat EasyCoverilla.

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi on tuotetta hyvä kokeilla ensin pienenä pintana, jotta oikea liimamäärä ja soveltuvuus varmistuu .

Easy Cover on peitoltaan loistava, mutta silti elastinen ja kätevä asentaa. Easy Cover on erittäin hyvä, todella siisti ja taloudellinen vaihtoehto seinien tasoittamiseenTekniset tiedot:

Rullamitta : 1 m x 10 m, paino 450g/m2 Peittävyys: lähes 100 % Kiinnitys: Kostean tilan seinäliimat tai testauksen jälkeen seinäliima, jossa kuiva-ainepitoisuus kuitenkin yli 20 %

Asennus:

Liima seinään, rullan sisäpinta seinää vasten Asenna kulmasta kulmaan puskusaumalla. Paras lopputulos kuitenkin mattosaumalla ja saumakohtien ylitasoituksella. Sisäkulmiin suositellaan akryylikittausta, ja ulkokulmiin kulmanauhoitusta ja tasoitusta.

Tapetointi:

Easy Cover sopii alustaksi kaikille tapeteille Maalaus: Lateksipohjaiset sisämaalit. SVH : 67 €/ 10m2 rll
 

Suositeltavat liimat:

Kaikkien valmistajien kostean tilan seinäliimat ja testauksen jälkeen ao.kuivantilan seinäliimat, joissa kuiva-ainepitoisuus on yli 20 %
 

Henkel :

Metylan kost.tilanseinäliima (ka.p.n. 26 ) , Metylan kuivantilan seinäliima (ka.p.n.16)

Kiilto:

Seinäliima 2 (ka.p. n. 30) ja Seinäliima 1(ka.p.n. 20) Tetrakem: 1124 ja 1110

Casco:

Aqua kosteantilan liima 3437 (ka.p.n.27) ja Premium seinäliima 3422 (ka.p.n.21)

Menekki:

Alustan huokoisuudesta riippuen n. 200g/m2 (10 l ast./ n. 40 m2 / 4 rll)

HUOM!

Liiallinen liimamäärä varsinkin karkeakuvioisilla alustoilla saattaa kuivuessaan/kutistuessaan vetää pinnoitetta ns. painumalle, joten käytä liimaa ohjeen mukaan. Easy Coverin on tarkoitus kiinnittyä lähinnä ns. tasoitettavan pinnan korkeimpiin harjoihin, eikä tuotetta ole siis tarkoitus asennettaessakaan painaa liiallisesti tasoitettaviin painaumiin. Kiinnitysliiman ei ole siis tarkoitus tasoittaa vaan kiinnittää, tasoituksesta vastaa Easy Cover. Huokoiset ja tasaiset kiinnityspinnat sallivat ja vaativatkin hiukan reilumpaa liiman käyttöä. Kiinnitysalustan on oltava puhdas ja soveltuva ko.kiinnitys liimalle.

Tuote sisältää lasikuitua – suojakäsineiden käyttö on suositeltavaa!

Yhteystiedot

Studio-Decor Oy, Harkkotie 1 , 33470 Ylöjärvi
puh. 03 3457 400 fax 03 3457 420
sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.