Studio Decor - Galerie

GALERIE

Galerie Wallcoverings Ltd toimii Englannista käsin tuoden Euroopan markkinoille upeita amerikkalaisia tapettimallistoja johtavilta valmistajilta kuten Wallquest ja Norwall.

Studio-Decor toimii näiden mallistojen edustajana Suomessa. Galerien omavalmisteiset mallistot ovat vallaneet markkinoita vuodesta 2012 alkaen. 

Mallistoille tyypillistä on amerikkalainen tapettidesign, jossa värit, kuviot ja tarinat ovat monimuotoisia. Teemat ja rohkeat väriyhdistelmät ovat myös  jotain muuta kuin avaraa, valoisaa ja kevyttä.

Vintage- ja countryhenkiset mallistot ovat suosittuja ja niissä Galerie onkin parhaimmillaan.

Amerikkalaishenkiset  mallistot ovat suurilta osin kuituja mutta myös  esiliisteröityjä paperitaustaisia tapetteja. Vaikka suomalainen tapa ei yleisesti olekaan käyttää esiliisteröintiä hyödyksi, voimme suositella lämpimästi tämän työtavan käyttöä.

Se on siistiä ja erittäin helppoa puuhaa, vaikka tapettivuodan kasteleminen vedellä alkuun tuntuukin erikoiselta.

Nyttemmin ekologiset arvot ovat syrjäyttäneet vinyyliä ja useat uudet mallistot ovatkin  ympäristöystävällisillä ja vesiliukoisilla materiaaleilla valmistettuja . Mallistoista löytyy kuitenkin myös harjapestävää vinyylipintaa kovaa kulutuksenkestoa vaativiin tiloihin. 

Tutustu mallistoihin Tapettitaivaalla tuotemerkkihaulla GALERIE

doc Wallquest ja York esiliisteridyt tapetit

doc NORWALL esiliisteridyt ohje 2011

doc Amerikkalaiset paperitapetit

Yhteystiedot

Studio-Decor Oy, Harkkotie 1 , 33470 Ylöjärvi
puh. 03 3457 400 fax 03 3457 420
sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.