Studio Decor - Komar

KOMAR FOTOTAPETIT

Komar on valmistanut fototapetteja jo 1970-luvulta lähtien ja on siis alan pioneeri . Pitkä kokemus ja korkealaatuinen valmistusprosessi takaa näille edullisille fototapeteille toimivan hinta-laatusuhteen.

Komar paperiset fototapetit ovat joko 8- , 4- tai 2-osaisia . Kuitumallistot XXL joko 4- tai 2-palaisia. Paperimateriaali on tapetti- ja julistepaperin välistä, suuri osa tuotteista sisältää kiinnitykseen tarvittavan liisterin . Ohjeiden noudattaminen asennuksessa on tärkeää, jotta lopputuloksesta tulee juuri sellainen kuin halutaan. XXL-kuitupalatapetit sisältävät myös kiinnitysaineen ja niiden asentaminen on kätevää liisteri seinään-menetelmää käyttäen. 

Malleja löytyy perinteisistä palmurannoista auringonlaskujen kautta villeihin grafiikoihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja löydä omasi. Fototapetilla teet huoneeseen tilantuntua ja uusia ulottuvuuksia.

Komar valmistaa myös sisustustarroja ja yksiosaisia kuvapaneleja. Suuresta osasta malleja saa 1m leveille vuodille painettua tapettia omin mitoin. 

Tutustu fototapettimalleihin Tapettitaivaalla tuotemerkkihaulla KOMAR

doc Komartyohje 2010

doc Komar Gallery Photomurals

Yhteystiedot

Studio-Decor Oy, Harkkotie 1 , 33470 Ylöjärvi
puh. 03 3457 400 fax 03 3457 420
sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.